14/8/10

Un dia més = Un entrenament més.

Ahir vaig tornar a sortir a rodar suau per Cardedeu, malgrat no poder anar al gimnàs per falta de temps. A la tarda-vespre havíem d´anar a casa de uns amics i va tocar sortir a còrrer a les 16h amb una xafugor notòria. No sé si al saber que disposava de poc temps o per quin altre motiu va sortir suau, però vaig anar accel.lerant el ritme poc a poc, quan només volia sortir a rodar suau com la resta de dies anteriors.
Avui tocarà de nou veure a quina hora puc sortir a rodar ja que tenim un altre compromís amb uns amics i a més no ha parat de ploure en tot el matí. A veure si trobo el "forat" per poder-me escapar i seguir la pretemporada per anar agafant una mica de base per a la resta de objectius que aniran sortint o anirem planificant.
A partir de demà canviarem el paisatge i ubicació de còrrer ja que marxem uns dies de Casa Rural al País Vasc i tocarà investigar posibles rutes per allà. Ja veurem com entreno per allà i com puc controlar-me els menjars, que per allà sempre que hi vaig em psoo les "botes".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada